visuals reviews visual-lg

Reviews

Letting - Sint Maartenslaan 87 D

Wij zijn zeer goed bijgestaan door Mijn huis en Ik. Daar valt helemaal niks op aan te merken. We zijn zeer tevreden en bevelen deze makelaar aan.

Sale - Spekstraat 14

Super makelaar heeft ons vanaf het begin goed begeleid en altijd aan de afspraken gehouden. bezichtigingen en correctheid waren voor ons belangrijk en zoals aangegeven een goede prijs kwaliteit verhouding. ook werden wij goed op de hoogte gehouden tijdens het verkocht periode wat de volgende stappen waren.

Sale - Mockeborg 4 B

Mevrouw Damman is een vakkundige, enthousiaste behulpzame en sympathieke makelaar. Ze reageert heel snel ( zelfs in het weekend) op vragen, is goed geïnformeerd, heeft me werkelijk nergens in teleurgesteld, integendeel, ik zou haar zo weer vragen en blijf reclame voor haar maken!

Sale - Oranjeplein 251

Enthousiaste, kundige en energieke makelaar. Ze was heel flexibel en heeft het appartement goed voor ons verkocht waarbij ze ons volledig ontzorgd heeft.

Sale - Spekstraat 16

vriendelijk altijd bereikbaar zowel persoonlijk als telefonisch en voldeed aan onze wensen ze kwam soms ook zomaar een praatje maken

Sale - Erenfriedstraat 6

Communicatie was perfect en altijd snel, ook de deskundigheid was zeer goed. Altijd behulpzaam bij vragen en onduidelijkheden.

Sale - Brusselsestraat 93 F

Danielle Damman van 'Mijn Huis en ik' is een hele deskundige en betrouwbare makelaar die me fantastisch geholpen heeft bij de verkoop van mijn prachtige woning! Een hele goede keuze en ik wil haar bedanken voor al haar fantastische werk, dank je wel Danielle!

Sale - Volksplein 94 B

Persoonlijk en meedenkend. Ik kon helemaal op hun vertrouwen en voelde me gekend en in waarde gekend. Ook in de omgang met de koper Wat een belachelijk gedoe dat ik hier verplicht min 100 woorden moet typen. Dat geef ik en negatieve beoordeling

Sale -

Geweldige makelaar die ons huis snel en voor een uitstekende prijs heeft verkocht. Wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen!

Purchase -

Gedreven makelaarster met optimale kennis van de woningmarkt, vriendelijk, toegankelijk, goed bereikbaar , ook mbt alle randzaken goed geregeld, duidelijke afspraken, kortom wij zijn uiterst tevreden