Mijn huis en ik makelaars

My house shows, who I am

Do you want to sell your house or are you hunting for a house either to buy or rent? Real estate agency ‘MIJN HUIS EN IK’ knows the sales and rental market very well.

More about us

Our services

The basis of our success are satisfied customers! We offer transparent agreements and create clarity about the costs. Our professional presentations, take care of the attention your property deserves. Finally every building is unique.

All services

What customers tell about us

Letting - Sint Maartenslaan 87 D

Wij zijn zeer goed bijgestaan door Mijn huis en Ik. Daar valt helemaal niks op aan te merken. We zijn zeer tevreden en bevelen deze makelaar aan.

Sale - Spekstraat 14

Super makelaar heeft ons vanaf het begin goed begeleid en altijd aan de afspraken gehouden. bezichtigingen en correctheid waren voor ons belangrijk en zoals aangegeven een goede prijs kwaliteit verhouding. ook werden wij goed op de hoogte gehouden tijdens het verkocht periode wat de volgende stappen waren.

Sale - Mockeborg 4 B

Mevrouw Damman is een vakkundige, enthousiaste behulpzame en sympathieke makelaar. Ze reageert heel snel ( zelfs in het weekend) op vragen, is goed geïnformeerd, heeft me werkelijk nergens in teleurgesteld, integendeel, ik zou haar zo weer vragen en blijf reclame voor haar maken!

Sale - Oranjeplein 251

Enthousiaste, kundige en energieke makelaar. Ze was heel flexibel en heeft het appartement goed voor ons verkocht waarbij ze ons volledig ontzorgd heeft.

Sale - Spekstraat 16

vriendelijk altijd bereikbaar zowel persoonlijk als telefonisch en voldeed aan onze wensen ze kwam soms ook zomaar een praatje maken

Sale - Erenfriedstraat 6

Communicatie was perfect en altijd snel, ook de deskundigheid was zeer goed. Altijd behulpzaam bij vragen en onduidelijkheden.

Sale - Brusselsestraat 93 F

Danielle Damman van 'Mijn Huis en ik' is een hele deskundige en betrouwbare makelaar die me fantastisch geholpen heeft bij de verkoop van mijn prachtige woning! Een hele goede keuze en ik wil haar bedanken voor al haar fantastische werk, dank je wel Danielle!

Sale - Volksplein 94 B

Persoonlijk en meedenkend. Ik kon helemaal op hun vertrouwen en voelde me gekend en in waarde gekend. Ook in de omgang met de koper Wat een belachelijk gedoe dat ik hier verplicht min 100 woorden moet typen. Dat geef ik en negatieve beoordeling

Sale -

Geweldige makelaar die ons huis snel en voor een uitstekende prijs heeft verkocht. Wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen!

Purchase -

Gedreven makelaarster met optimale kennis van de woningmarkt, vriendelijk, toegankelijk, goed bereikbaar , ook mbt alle randzaken goed geregeld, duidelijke afspraken, kortom wij zijn uiterst tevreden

Sale -

Professioneel, integer, correct. Goede prijs. Uitstekende begeleiding. Goede terugkoppeling. Aanrader.

Sale -

Geen goede begeleiding en een vakkundige beoordeling tijdens de verkoop van onze woning. Een erg goede communicatie, en vriendelijke mensen.

Sale -

Ons pand was zeer snel verkocht en het contact verliep heel soepel. Uitstekende, super enthousiaste makelaar, die wij iedereen kunnen aanbevelen.

Sale -

Deskundige en betrokken begeleiding. Eerlijke en prettige communicatie.. Fantastische foto's bij de beschrijving op de site

Sale -

Mijn Huis En Ik heeft onze woning in de hogere prijsklasse op vakkundige wijze en met goed resultaat weten te voorkomen. Omdat we zelf in het buitenland verblijven waren we volledig afhankelijk van hun diensten en de service was uitmuntend, geen omkijken naar.

Sale -

Contact liep fantastisch. Betrouwbaar, goede afspraken met een deskundig advies. Ik kan iedereen Mijn Huis en Ik aanbevelen.

Sale -

Deze makelaar schat de verkoopsituatie zorgvuldig en trefzeker in; ze toont ook in de persoonlijke betrekkingen een groot inlevingsvermogen en helpt actief mee in het proces.

content home 900x630
content home 900x630

Real estate management

As the owner of property, either you don't have time or don’t feel up for all the fuss that comes with renting out an investment property. For a small, fixed amount per month we can completely unburden you. We have the in-house expertise and employ our own technical man for the smaller jobs.

Read more

Free quote or introduction